fejléc háttérkép mobil

Készüljön fel a NIS2-re: 4 hasznos videó a THEIT YouTube csatornáján

THEIT NIS2 előadások a megfelelésért és a megbízható védelemért

A THE IT Solutions Kft. elkötelezett amellett, hogy naprakész információkkal szolgáljon ügyfelei számára a NIS2 irányelvről. YouTube csatornánkon több hasznos videót is találhat, amelyek segítenek a NIS2 megfelelésben.

A videókban szakértőink a NIS2 irányelv legfontosabb aspektusait mutatják be, beleértve a követelményeket, a határidőket, a jogi kereteket és a technikai megoldásokat. Ezenkívül hasznos tanácsokat adnak a megfeleléshez és a kiberbiztonsági kockázatok kezeléséhez.

Nézze meg az előadásokat itt: https://www.youtube.com/playlist?list=PL0YPJuvrjzw3UnJQDwXg3xdhtDHN5fdBi

A szakmai videók tartalmából:

  

Ne feledje: A NIS2 nem csak egy jogi kötelezettség, hanem egy lehetőség is a szervezete kiberbiztonságának javítására. Célunk, hogy naprakész információkkal és gyakorlati tanácsokkal segítsük Önt a megfelelésben, és biztosítsuk szervezete kiberbiztonságát. A THE IT Solutions Kft. segítségével Ön is könnyedén teljesítheti a követelményeket, és biztosíthatja szervezete adatainak védelmét.

  

Összefoglaló, tájékoztató cikkünk a témában itt tekinthető meg: https://theit.hu/hirek/nis-2-az-idei-ev-mumusa-az-it-szakmaban

  

A 2024 június végén megjelent rendeletekről itt olvashat: https://theit.hu/hirek/uj-kulcsfontossagu-rendeletek-jelentek-meg-a-nis-2-iranyelv-kapcsan

Az alábbi videókat tekintheti meg a THEIT YouTube csatornáján NIS2 témában:

  
Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot honlapunkon keresztül vagy írjon emailt a nis2@theit.hu email címre, és biztosítsa szervezete kiberbiztonságát a NIS2 követelményeknek megfelelően!
  

A NIS2 szakmai videók az áprilisi THEIT Szakmai Napon készültek. Amennyiben legközelebb Ön is szeretne élőben részt venni THEIT Szakmai Napon, kérjük, hogy jelezze érdeklődését az event@theit.hu email címen! Köszönjük!